Šią savaitę patvirtintas „Nintendo Direct“, skirtas „Splatoon 3“.

Nuotrauka: Nintendo

„Nintendo“ patvirtino, kad tiesioginis pristatymas įvyks šią savaitę trečiadienį, Rugpjūčio 10 d. 6:00 PT / 9:00 ET / 14:00 GMT. sutelks dėmesį į Splatonas 3Kurį planuojama išleisti rugsėjo 9 d.

Bus maždaug 30 minučių naujų žaidimo atnaujinimų, todėl būkite patogiai, žmonės!

Pastaruoju metu kai kurie žmonės buvo susirūpinę dėl akivaizdžios pagrindinės informacijos apie būsimą Splatoon 3 pristatymą trūkumo. Tačiau šis tiesioginis pranešimas rodo, kad gerbėjai turėtų išlikti kantrūs; Žinome, kad „Nintendo“ pas mus ateis anksčiau nei vėliau!

Mums? Tikimės pamatyti daugiau informacijos apie vieno žaidėjo žaidimo komponentą. Turime daug mažų monetų, skirtų naujiems žemėlapiams, ginklams ir tai, kas nėra skirta kelių žaidėjų žaidimui, bet galbūt laikas duoti intravertams ką nors pakramtyti!

Ką tikitės pamatyti šios savaitės „Nintendo Direct“, skirtoje „Splatoon 3“? Sužinokime!

READ  Naujame nutekėjusiame paveikslėlyje parodyta 41 mm „Apple Watch Solo Loop“, skirta 7 serijai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *